geschieDenayer NV is een familiebedrijf dat bouwmaterialen verdeelt voor zowel de professional als de particulier.Ons gemotiveerd team staat u graag bij met advies bij uw project.

De eerste handelsactiviteiten staan genoteerd op 2 november 1957. Emiel Denayer en Willy Vander Eeckt starten vanuit een aannemersbedrijf deze bouwmaterialen op.Stapje per stapje, en met enige onzekerheid ontwikkelen zij een handel.

Al vlug was er nood aan uitbreiding en deze werd gevonden langsheen de Suikerkaai 38 te Halle, ons huidig adres. Even later werd er beslist een forse investering aan te gaan, en werd de aankoop van een overslagkraan voor binnenschepen gerealiseerd.Dit was duidelijk een schot in de roos !Vanaf deze investering maakt Denayer gebruik van de waterweg als aanvoer van de grondstoffen.

In 1990 hebben we een nieuw kantoorgebouw gerealiseerd. Op de gelijkvloers bevindt zich een toonzaalwinkel, terwijl op de eerste verdieping de administratie gevestigd is. In 1993 kochten we onze eerste beton-menginstallatie.

In augustus 2006 werd er langsheen de Suikerkaai 40 B een loods van 1400 m² in gebruik genomen, om ons groot aanbod aan voorraadproducten te kunnen stockeren.

In oktober 2012 opende ons nieuw filiaaal, genaamd de “WERFWINKEL” te Pepingen. Een winkel waar we gereedschappen en een basisassortimentbouwmaterialen aanbieden. Hiermee wensen wij de hand uit te steken naar het Pajottenland, om daar onze diensten te verstreken

Denayer op Facebook